Mynt Verhuist

We verhuizen naar Berden mode, wonen & meer

Misschien heb je het al gehoord: halverwege april openen we een gloednieuwe shop-in-shop bij Berden mode, wonen & meer in Heerlen.

Berden is net als Mynt een familiebedrijf en de overname van de bijouterie afdeling voelt als een goede match waarbij we onze krachten kunnen bundelen om dé plek te worden voor sieraden, horloges, smartwatches en trouwringen.

We kijken enthousiast uit naar deze volgende stap en zijn natuurlijk al volop bezig met alle voorbereidingen om er iets moois van te maken.

De Corio Center vestiging blijft open als outlet tot en met september 2020, dan sluiten we daar definitief de deuren en blijft alleen de locatie in Berden actief.

Op deze pagina willen we een aantal veranderingen aankaarten en eventuele vragen beantwoorden. Neem gerust contact met ons op als uw vraag er niet tussen staat of als u meer informatie wilt over de verhuizing.

Graag tot ziens in onze nieuwe winkel!

Liefs, het team van Mynt

Mynt

Wanneer opent de nieuwe vestiging in Berden?

De precieze datum van opening weten we nog niet helemaal zeker, maar zal rond Pasen plaatsvinden (12/13 april). De verbouwingswerkzaamheden beginnen in de week van 6 april. Update: vanwege de laatste ontwikkelingen omtrent het Corona virus kunnen we nog geen concrete datum communiceren.

Blijft de Mynt klantenkaart geldig?

We gaan over op een volledig nieuw klanten systeem waarbij u spaart voor korting en andere aanbiedingen. Onze huidige klantenkaarten vervallen. We onderzoeken nog de mogelijkheden om de Berden klantenkaart te koppelen aan dit nieuwe systeem.

Blijven Mynt cadeaubonnen geldig?

Vanzelfsprekend! Onze eigen tegoed- en cadeaubonnen blijven ook na onze verhuizing geldig bij beide locaties (binnen de geldigheidstermijn die vermeld staat op de tegoed- of cadeaubon).

Wat gebeurt er met de vestiging in Corio Center?

De Corio Center winkel blijft open als outlet tot en met september 2020. Vanaf oktober is deze vestiging definitief gesloten.

Verandert het aanbod?

Ja! Er is sprake van een fusie van het assortiment van beide winkels, het aanbod wordt dus een stuk groter. We nemen ook afscheid van enkele merken, deze worden met korting opgeruimd.

Hoe zit dat met online bestellen?

Deze site (myntjuwelier.nl) blijft ook na de verhuizing gewoon actief voor het plaatsen van bestellingen. Daarnaast zal ons assortiment ook verkrijgbaar zijn via de website van Berden (berden-fashion.nl).

Kan ik straks nog steeds betalen met VVV cadeaubonnen, Fashioncheque en Jewelcard?

Jazeker, deze betaalmethoden blijven gewoon geldig.